عضو فراکسیون روحانیت مجلس با اشاره بر ضرورت برخورداری ایران از تسلیحات بازدارنده بدون دخالت دشمن، گفت: تجربه منطقه نشان داده کشورهایی که قدرت دفاعی مستقل ندارند، به‌سرعت در برابر فشار قدرت‌های بزرگ آسیب‌پذیر می‌شوند.

بازدارندگی دفاعی ایران عامل خنثی‌سازی تهدیدات آمریکا است

احد آزادی خواه در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به اهمیت تسلیحات بازدارنده در شرایط کنونی منطقه جهت مقابله با دخالت دشمن، اظهار کرد: امروز مفهوم امنیت ملی بدون قدرت دفاعی معنا ندارد و آنچه مانع تبدیل تهدیدهای آمریکا به اقدام عملی شده، توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه آمریکایی ‌ها سال ‌ها است تلاش می ‌کنند توان موشکی ایران را محدود کنند زیرا می ‌دانند این توان، مهم‌ ترین عامل جلوگیری از ماجراجویی نظامی علیه کشور است، اظهار داشت: همان‌ طور که بارها بر این موضوع تأکید شده، تعیین نوع و بُرد تسلیحات یک موضوع کاملا ملی است و هیچ قدرت خارجی حق دخالت در آن را ندارد.

وی با اشاره به اعزام ناوهای آمریکایی به منطقه گفت: در سیاست جمهوری اسلامی ایران تهدید نظامی زمانی معنا دارد که طرف مقابل احساس برتری مطلق کند اما وقتی توان پاسخ متقابل وجود دارد، همان ابزار تهدید به نقطه ضعف تبدیل می‌شود. در کنار این، همانطور که رهبری در بیانات اخیر خود اشاره کردند، سلاح‌هایی وجود دارد که می ‌تواند ناو دشمن را به قعر دریا بفرستد، دکترین نظامی جمهوری اسلامی ایران بیانگر منطق بازدارندگی فعال است؛ یعنی ایجاد هزینه سنگین برای هرگونه اقدام خصمانه.

آزادیخواه در ادامه گفت: تجربه سال ‌های گذشته نشان داده آمریکا همزمان با طرح مذاکره، فشار و تهدید را افزایش می ‌دهد و همین مسأله نشان می‌ دهد هدف آنها توافق واقعی نیست بلکه محدودسازی قدرت ایران است.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی در پایان تأکید کرد: ضرورت حفظ اقتدار دفاعی در کنار هوشیاری سیاسی موضوع مهمی است که باید بدان توجه شود چرا که امنیت پایدار تنها در سایه قدرت و استقلال تصمیم‌ گیری ملی شکل می ‌گیرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار